Brodd - Tjensvoll 3-0. Torsdags kveld i deilig sommervær tok Brodd imot Tjensvoll til seriekamp på Midjord. Damelaget hadde 2 veldige sure tap i sekken før kampen mot Tjensvoll. Dermed var det nesten ett must å vinne kampen mot Tjensvoll for å være med i toppen av tabellen. Like før kampstart var det stor dramatikk når dommeren fant ut at Tjensvoll hadde gule drakter og vår keeper Anne Lo hadde en enda gule drakt. Dermed stort oppstyr om at vår keeper måtte få på seg nye drakt. I det vi leter etter en nye drakt tar Anne Lo og vrir kneet sitt å får store smerter, hun vrir det så tilbake igjen og er klar for kamp. At Anne Lo bare vrir og vender på kneet satt nok Tjensvoll totalt ut av spillet, ettersom Anne Lo sto som en levende vegg gjennom hele kampen. Helt nydelig å holde nullen i en seriekamp.


Bildet: Kaptein og evigunge Siv Årsland Lunde i fint driv
I starten av omgangen bler vi presset bakpå av Tjensvoll, men som ikke klarer å utnytte overtaket. Noe som gjør at vi kommer mer inn i kampen. Etter 20 minutters spill klarerer Kristin Ueland ballen utfra 16 meter, en Tjensvollspiller når akkurat ikke opp til ballen slik at Randi kommer alene med keeper litt skrått på. Her vil nok veldig mange bare fyrt av ett skudd, men Randi var en kald fisk og lobbet ballen over Tjensvolls keeper til 1-0 ledelse for Brodd. Etter scoringen fikk vi et lite overtak, men var aldri trygge. 1-0 sto seg til pause.

Små justeringer ble gjort i pausen, uten den altfor store betydningen.

Vi får tidlig i 2. omgang corner fra venstre side som Randi tar seg. På den corneren tok vi variant 23 som er tatt ut av cornerbokå på side 12. Randi slår ballen inn i feltet på første stolpe og Rebecca stuper frem med det hun har og får ballen over streken til 2-0. Etter scoringen drar Tjensvoll til seg iniativet de neste 10 minuttene uten de altfor store farlighetene. Etter det handlet det meste om Brodd. Vi skapte noen småsjanser her og der, uten å få uttelling.

7 minutter før slutt vil jeg påstå at ett av de fineste målene vi har scoret det siste året ble utført på Midjord ihvertfall spillmessig. Elisabeth tar med seg ballen på rundt 20 meter, slår en lekker gjennombruddspasning mellom stopper og back hos Tjensvoll til Christin som er på ett flott løp. Christin slår ballen hardt inn mot første stolpe hvor Stine er først på ballen og hamrer den i mål bak en utspilt Tjensvollkeeper. De som måtte gå litt før kampslutt grunnet store folkemengder og fare for kø gi glipp av ett flott mål verdt alle inngangspengene og kakene servert på benken. Vi vinner kampen veldig fortjent 3-0.

Bildet: Stine Nordvang i duell med Tjensvoll-spiller, scoret Brodds tredje mål
Neste kamp venter Vardeneset på Midjord 7. juni, dette vil bli en nye erfaring for damene som aldri har møtt VBK før i seriespill. Laget til Vardeneset er veldig ungt og ligger per nå på 2. plass i serien. Vi gleder oss til denne kampen.

K A M P F A K T A
4. serierunde
Brodd - Tjensvoll 3-0 (1-0)
Mål: Randi, Rebecca og Stine
Assist: Kristin U, Randi og Christin
Gule kort: Ingen
Dommer: Morgan Hobberstad (Full kontroll)

Brodd: Anne Louise Lura - Stine Nordvang (Malena Nissen fra 60), Petra Andersson, Katrine Helland, Eivor Knudsen (Randi Carlsen fra 75) - Tina Tangen, Rebecca Schleier, Kristin Ueland (Maren Ravnås fra 75) Siv Årsland Lunde - Maren Ravnås (Elisabeth Lie fra 55) og Randi Carlsen (Christin Schumpa fra 55)

Børs:
*** Eivor Knudsen
**  Stine Nordvang
*   Anne Louise Lura