Tjensvoll - Brodd 1-2. Brodd sine damer avsluttet vårsesongen med senket hodet, men hadde med seg fornyet selvtillit i bagen etter litt stigetrening på treningene de siste 2 ukene. For på banen skinte damene i kapp med solen. Spesielt det defensive satt godt og Tjensvoll skapte lite fremover på banen.

Vår nye signering Elisabeth Lie var et friskt pust for Brodd damene fremover på banen og kom til 2 meget solide sjanser, men som dessverre ikke fant veien til nettmaskene. Vår selvutnevnte spiss Randi Carlsen som alltid spiller venstreback sørget for en scoring i historieboken når hun sendte avgårde en prosjektil opp i motsatt kryss via bakken. Ballen kom ihvertfall frem til målet og keeperen tok den ikke. Dermed tok Brodd ledelsen 1-0. Dessverre skulle ikke ledelsen vare altfor lenge når Tjensvoll var på en sjelden visit og Tone i Brodd-buret måtte kapitulere når vi ikke får klarert ballen ut av egen 16 meter.

Vi virket mer på hugget og mer samkjørte i hva vi drev med ute på banen, noe som resulterte i veldig få sjanser for Tjensvoll. Det var kjekt å følge med på for oss på sidelinjen. Vi skulle og få belønning i form av scoring 15 minutter før slutt. I hjemmemøtet mot Tjensvoll var det Maren som ble matchvinner, så hvorfor ikke sette henne inn som spiss de siste 15 minuttene. Bare minuttet etterpå får vi frispark på venstesiden som Therese tar seg av (vår andre signering for høsten) Hun slår ett perfekt frispark som Maren når først med pannebrasken og styrer i mål til 2-1 ledelse. De siste 15 minuttene har vi sånn noenlunde kontroll selv om trenerene får hjerteinnfarkt når Tone og Randi skal spille seg fint ut av 16 meteren mot slutten av kampen. Men ellers hadde vi det bra.

Nå møter vi Riska senere i dag mandag kl. 20.00 på Midjord, ett av 2 topplag som ligger alene på toppen.

K A M P F A K T A
Tjensvoll - Brodd 1-2 (1-1)
Mål: Randi Carlsen og Maren Ravnås
Assist: Therese Gabrielsen
Gule kort: Ingen
Dommer: Ismet Cam (Klarte seg greit, litt rare avgjørelser av og til)

Brodd: Tone Søndeland - Malena Nissen, Petra Andersson (Karianne Undem fra 55), Karianne Undem (Kathrine Helland fra 46), Randi Carlsen - Tina Tangen (Jaqueline Truong fra 75) (Stine Nordvang fra 46), Rebecca Schleier, Siv Årsland Lunde (Bente Abramsen fra 46) - Elisabeth Lie (Maren Ravnås fra 75) og Jaqueline Truong (Therese Gabrielsen fra 60)

Børs:
*** Rebecca Schleier
**  Malena Nissen
*   Randi Carlsen