Riska - Brodd 4-1. Brodd spiller en gang i året på gress, hver gang er det borte mot Riska. Tidligere kamper har endt med tosifret til Riska som regel. I februar ble det tap 8-0 på hjemmebane. Det var derfor spenning på hvordan onsdagens kamp skulle ende. Våre 3 keepere Anne Louise (J 16 kamp) Marie Munthe (skadet) Madeleine Ek (skadet) Superreservekeeper 1 Tone Søndeland (skadet) Superreservekeeper 2 Petra Andersson (kom til 2. omgang) Dermed måtte Malena Nissen ta det viktige ansvaret bakerst i buret, en oppgave hun klarte bra.

Hele onsdag hadde det lavet ned med nedbør både i Stavanger og Hommersåk, det var derfor svært spente spillere som fikk kjenne på en blytung matte. Banen var heller ikke bra når det var så bløtt, i tillegg til å spille med en blytunge ball som tiltrakk seg all fuktighet.

I selve kampen måtte Karianne gi seg nokså tidlig i kampen grunnet strekk, men erstatter Stine Nordvang klarte virkelig å slå fra seg på sin høyre back posisjon. Vi holdt i 14 minutt så kommer Riska alene med keeper og setter den sikkert i mål. Ca ti minutter senere kommer Riska til ett innlegg på høyre siden som får en lei retning og går rett i mål til 2-0 ledelse.

Men vi overrasket Riska når dem prøvde å spille seg ut av eget forsvar når Maren lukter hvor ballen skal ende og vinner ballen først, før hun leverer ballen til Jaqueline som alene med keeper ikke gjør noen feil. En flott scoring.

2-1 sto seg til pause.

I 2. omgang får vi også 2 mål imot, men det som gleder er den vannvittige innsatsen som blir lagt ned hele kampen ut, selv på en krampeaktige bane legger samtlige ned en fantastisk innsats. I tillegg ser det ut som om forsvaret også begynner å sitte som det skal. Veldig gledelig å se slik fremgang.

Riska er forøvrig 1 av 2 topplag i 4. divisjon, plassene bak der vil være åpne. Nå møter vi topplag nr. 2 i Egersund som egentlig rykket opp til 2. divisjon i fjor. Blir en meget tøff nøtt for Jentene, men de er nå klare for å ta imot alt.

Riska - Brodd 2-1 (4-1)
Mål: Jaqueline Truong
Assist: Maren Ravnås
Gule kort: Ingen
Dommer: Harald Ulseth (Full kontroll)

Brodd: Malena Nissen (Petra Andersson fra 46) - Ingrid Enersgård, Karianne Undem (Stine Nordvang fra 17), Anne Grethe Høie, Randi Carlsen - Tina Tangen (Marie Danielsen fra 30, Tina Tangen fra 60) Rebecca Schleier (Bente Abramsen fra 70), Kristin Ueland (Marie Danielsen fra 80) Maren Ravnås (Malena Nissen fra 60) og Kathrine Helland (Jaqueline Truong fra 30, Kathrine Helland fra 60)

Børs:
*** Andrea Ullenes
**  Stine Nordvang
*   Rebecca Schleier