Styret i IL Brodd er nå i fruktbar dialog med Stavanger kommune om nytt klubbhus. Selv om det fortsatt gjenstår mye arbeid rundt finansiering, reguleringer og lignende, har vi nå tegningene klare. Se mer om planene her.

Vi understreker at dette er foreløpige tegninger. Foreløpig kostnadsestimat er på 18,0 millioner - inklusive garderober.
For innspill, tanker osv - ta gjerne kontakt med styreleder Elisabeth Karlsen på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 Det er altså tenkt inngang i klubbhusfunksjon på øvre siden ved dagens parkeringsplass. Denne vil være tilrettelagt med universal utforming. I denne seksjonen vil det være kjøkken, kafé, møterom, terrasse, rom for FFO og mye annet.

Nedre del vil ha inngang på bakkeplan fra banen. Her vil det være fire garderober, dusjer, utstyrsrom og lignende. Vi ønsker at også øvrige klubber på anlegget, Øvre Steinar, Paradis, Storhaug, Ledaalskameratene her skal få lokaler til å lagre utstyr, men også arrangere møter og samlinger.

Huset skal bli et integreringshus. Her skal barn, unge og eldre - i alle fasonger og med ulik kulturell bakgrunn ha et treffsted, både formelt og uformelt.

Det kan også bli en bydelskafé her. Hvor ikke bare brukerne av Midjord får tilgang, men også de mange brukerne av friluftsområdene i nærheten får en matbit før eller etter å ha fullført den flotte turstien.

Ideene er mange - bruksmulighetene uendelige.

Under kan du laste ned filene som pdf.

Vedlegg:
Last ned denne filen (A E 01.pdf)A E 01.pdf[ ]39 kB
Last ned denne filen (A F 01.pdf)A F 01.pdf[ ]1679 kB
Last ned denne filen (A F 02.pdf)A F 02.pdf[ ]459 kB
Last ned denne filen (A F 03.pdf)A F 03.pdf[ ]261 kB
Last ned denne filen (A P 01.pdf)A P 01.pdf[ ]80 kB
Last ned denne filen (A P U1.pdf)A P U1.pdf[ ]55 kB
Last ned denne filen (A S 01.pdf)A S 01.pdf[ ]750 kB