Stavanger Eiendom, som eier Broddhuset, har besluttet å stenge huset for videre bruk. Det sørger for at Brodd nå står uten klubbhus på Midjord. Vi beklager på det sterkeste de ulemper det vil få for våre medlemmer og gjester.

I et brev til Brodd skriver Stavanger Eiendom følgende: "Den bygningsmessige tilstanden gjør at Stavanger eiendom nå vil stenge Broddhuset for videre bruk.". 

Konklusjonen er gjort etter en grundig befaring på huset, hvor det blir slått fast at bygningen er i så dårlig stand at rehabilitering og vedlikehold ikke er å anbefale. Huset vil bli sperret med gjerder som Stavanger Eiendom setter opp, slik at huset, eller løse gjenstander fra det, ikke utgjør noen fare for brukerne av Midjord idrettsanlegg i dårlig vær.

Styret i IL Brodd jobber videre med planene om et nytt klubbhus, men må nå også se på kortsiktige løsninger for drift, forhåpentligvis i samarbeid med kommunen. 

Har DU lyst å bidra i vårt arbeid for nytt klubbhus? Ta kontakt med Elisabeth Karlsen på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.