Vi gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer Brodd Vårcup også i 2015, nytt for dette året er at vi oppretter en ny aldersklasse. Det betyr turnering for både G 13 og G 14 dette året. Merk at turneringen spilles i løpet av en helg. For G 14 blir turneringen spilt 13.-15. mars og for G 13 er datoen 10.-12. april.

Vi i IL Brodd inviterer ditt lag til en vårcup og en siste test før serien starter i regi av RFK. Her får lagene teste ut 9er fotball for G 14 og for G 14 lagene får de testet ut 11er fotball før serien starter.

Klasser

Gutter 13 – 9er fotball
Gutter 14 - 11er fotball

Spilletidspunkter

Vi legger opp til en kamp på fredags kvelden og to kamper på lørdagen.  Kampene på lørdagen legges opp til at det blir en kamps pause før kamp nummer 2 spilles. Hvis det er ønskelig å ha lengre pause kan dette ytres ønske om i påmeldingen. De av lagene som har lengre reisestrekning kan og sende ønske om spilletidspunkter i påmeldingen. Sluttspillet spilles søndag.

Spillesteder

Midjord Stadion - Kunstgress
Midjord 2 - Kunstgress

Banestørrelse

Vi følger RFK sine retningslinjer for 9er fotball. Dermed spiller vi på 7er mål og har maksimum bredde og lengde av det RFK har satt opp. Se vedlegg

Hva vi tilbyr

-         Garderobefasiliteter

-         Resultatservice på vår nettside

-         Kiosksalg

-         Dommertrio i finale

Premiering

-         Pokal til vinnerlag og nr. 2

-         Premie til alle spillerene på vinnerlaget

-         Fair Play pokal

Påmelding

Påmelding sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Påmeldingsavgiften er 1500,- pr. lag. Påmeldingsavgiften betales til konto: 3201.23.07143 (merkes med lagnavn og Brodd-Cup)

Påmeldingsfrist er satt til 1. mars (Vi har satt ett tak på maks 16 lag)

Vedlegg:
Last ned denne filen (Brodd vårcup.pdf)Invitasjon Brodd Vårcup[Invitasjon Brodd Vårcup]152 kB