Vardeneset - Brodd. Søndags kveld tok Damelaget til Brodd turen til Tasta Idrettspark, det tok dessverre litt tid før undertegnende fant fram til samme plass. Vedkommende vaste rundt i Stavanger sentrum, før han til syvende og sist fikk dratt med seg en Engelskmann til Sola Fygeplass og sendt an avgårde til London. Da viste klokken 18.50 på trenerens klokke, oppmøte i idrettsparken var kl. 19.10. Det så helsvart ut med tanke på å få respekt fra damene denne kvelden. Videre gikk turen til Midjord for å hente utstyr, før snuten vaste avgårde til skateparken på Tasta.

Her var det ingen fra Damelaget, så turen gikk videre til Vardeneset sitt eget klubbhuset og de flotte garderobene. Bekreftelsen på om dusjene i disse garderoben er legionellafrie har ikke blitt bekreftet enda, så damene fikk dusjenekt etter kampen. Dette skapte stor frustrasjon hos damene, noe som gjorde at de virket veldig ufokuserte før kamp. 

Taktikkpraten før kampen startet gikk å gjøre det samme som vi gjorde hjemme mot VBK når vi vant 5-4. Det var nemlig å ligge under 3-0 til pause for så å snu det til vår fordel. Så vi skulle late som om vi var dårlige foran mål med å sende avgårde 15-20 langskudd som gikk midt på keeper i 1. omgang og lot Vardeneset score 3 mål før pausen.

Planen var at undertegnende i pausen skulle si nøyaktig det samme som ble sagt i pausen den gangen vi vant 5-4. Dette ble selvfølgelig ødelagt av kampens dommer som mente på underetegnene hadde klaget 10 ganger i løpet av kampen grunnet feilkast av Vardeneset. Dette var selvfølgelig vas ettersom jeg noterer ned hver gang jeg klager på dommeren, ettersom når jeg klager på dommeren har jeg alltid rett. Rett antall klager var 2. Første gang var feilkast som endte i VBK scoring, nr. 2 var også feilkast som gav straffe til VBK. Det ble påpekt til dommeren, noe han tilslutt godtok.

Ettersom den egentlig taktikkpraten gikk i dass, var det på tide med en nye variant. Vi fikk høre på sidelinjen at Viking hadde tapt 7-1 mot Vålerenga denne kvelden, noe vi syns var fryktelig kjedelig for Viking sin del. Så i samråd med laget ønsket vi å dele vår medfølelse med Viking og legge opp til samme sifre i søndagens batalje mot VBK. 

Så i 2. omgang måtte vi igjen late som om vi var veldig dårlige og lot Vardeneset score 4 mål til i 2. omgang. Så når Vardeneset scoret mål nr. 7 stengte vi igjen kranene bakover på banen. Da trengte vi bare 1 mål for å klare 7-1 til resultat. Dette gikk selvfølgelig lekende lett. Randi slo hardt inn ett frispark rett på keeper som måtte gi retur, Frida er først på returen og pirker den i mål. Så vi taper søndagens kamp hele 7-1, men det hele var avtalt spill. Så ingen som grine av den grunn.

Siste seriekamp for damene er nå mandag 30. oktober kl. 19.00 hjemme mot Egersund 2, der har vi planlagt å vinne.

PS: Vardeneset sin trio på topp må vi bare skryte over, de gjør det ufattelig vanskelig for forsvaret. 2001 modell Marie Thaule Ingebretsen bokførte seg for 5 mål og imponerte stort. Anette Snørteland Jensen 2002 modell imponerte som vanlig og var servitør til de fleste scoringene. Siste person har vi ikke navnet på, men blir spennende å se om det er flerne enn bare Anette som blir å se på aldersbestemte landslag. Vi ønsker uansett Anette lykke til på landslagssamling til helgen.

KAMPFAKTA
Vardeneset - Brodd 7-1 (3-0)
Mål: Frida Skiftestad
Assist: Randi Carlsen
Gule kort: Randi Carlsen (Sygt)
Dommer: Uzeir Veledar
Tilskuere: De fleste sto i kiosken hele kampen

Brodd: Tone Søndeland - Christine Lønning, Frida Skiftestad, Karianne Erland, Randi Carlsen - Maren Ravnås (Katrine Helland) - Malena Nissen (Lena Eidsvik), Karianne Undem (Maren Ravnås fra 46), Mari Skiftestad, Kristin Olsen (Hanne Pollack fra 80) - Siw Therese Tårnes (Malena Nissen fra 80)

Børs:
*** Karianne Undem
**  Frida Skiftestad
*   Katrine Helland