Brusand - Brodd 2-1. Det ble ett forsmedelig tap for Brodd gutter 15 når de torsdags kveld i forige uke møtte Brusand til dyst i kvartfinale i Obos Cupen. Til gjengjeld ble kampen spilt i stummende mørke når Brusand ikke klarte å få fart på lysene der ute. Det er helt utrolig at kampen ikke blir stoppet eller utsatt, men kampen ble ferdigspilt uten at noen av oss så noe som helst ute på banen i hele 2. omgang.

Det startet med at Brusand scoret 1-0 tidlig i kampen etter 3 minutters spill, målet skulle ha vært avblåst for offside. Det skilte nok hele 4 meter mellom vår nest siste forsvarer og motspiller når pasningen gikk i bakrom. Helt utrolig at scoringen ikke blir annulert.

20 minutter senere er det vi som skal få en ball i nettet. Denne gangen får Mark en pasning som går bakover i banen som han setter i mål. Denne scoringen ble selvfølgelig avblåst for offside. Så det var vanskelig å få gjort noe med dømmingen denne kvelden.

Dommeren blåste nå også av 3 minutter før pause grunnet vanlig viser på sitt ur, så det var nok vanskelig å se når han egentlig skulle ha blåst av for pause. Altså han hadde ikke noen form for stoppeklokke.

Når 2. omgang skulle blåses igang var det egentlig umulig å spille fotball. Ingen av oss på benken så ihvertfall hva de 2 lagene gjorde ute på banen. Det eneste vi fikk med oss var ett masivt Brodd-press hele 2. omgang. Uten at det ble scoring, så ihvertfall ut som om dommeren hadde kontroll ettersom kampen aldri ble avbrutt.

Hadde kampen blitt spilt i flomlys hadde vi nok vunnet denne kampen lekende lett, men vanskelig å få til noe når du ikke ser noe.

Uansett kjekt å se at vi har keeper som kan score, Jonas er vel den eneste spilleren som har scoret mål denne høsten for G 15. Han var oppe på corner på overtid og tuppet ballen i mål. Vi var også nære på å utligne like etterpå, men det gikk ikke veien.

Uansett håplause spillerforhold og vi hadde nok nektet å spilt 2. omgang om vi ikke måtte ha reist til Brusand en gang til for å spille kamp. Ufattelig surt, men slik er nå fotballen.

KAMPFAKTA
Obos Cup Kvartfinale
Brusand - Brodd 2-1 (1-0)
Mål: Jonas Høiby
Assist: Truls Trondsen
Gule kort: Ingen
Dommer: Var en som blåste i fløyten

Brodd: Jonas Høiby, Håkon Berntsen, Truls Trondsen, Martin Paasche, Benjamin Berg, Ali Rezai, Ola Sinnes, Peter Hamre, Brage Skjørestad, Ali Bayzid og Mark Ndobo

Reserver: Nils-Johann Dravik, Jakob Solvoll og Noah Paulsen

Børs: (Det ble foretatt loddtrekning på hvem som skulle få poeng. grunnet umulig å se hvem som spilte bra. Loddtrekningen ble vist live på Brodd G02 sin egen Instagramkonto :) Følg: broddg02

*** Benjamin Berg
**  Ali Bayzid
*   Brage Skjørestad