Frøyland - Brodd 2-0. Endelig ble høstsesongen sparket igang igjen, kanskje i tidligste laget for guttane våres som ikke har fått alle helt fit for fight ennå. Uansett var det Frøyland som skulle bli første lag ut på bortebane. Sist gang vi var på besøk her ute tapte vi hele 8-0, så vi hadde mye å revansjere oss for. 

Før kampen hadde vi fått på plass 2 nye spillere i form av Felix Bridger og Peter Hembre, begge viser at de har mye å tilføye laget både på og utenfor banen. Nå gjelder det bare å få gitt dem tid til å sette seg inn i vårt spill.

I 1. omgang slet vi virkelig med å komme igang, vi ble hengende etter og tapte de fleste duellene for ett klart mye mer påskrudd lag i form av Frøyland. Vi klarte heller ikke å skape så mye offensivt, bedre var det defensivt og helt bakerst i form av Jonas var det klasse. Jonas sto for mange meget kvalifiserende redninger som fikk motstanderen til å måpe, kjekt å se utviklingen Jonas har hatt denne sesongen.

Det virket som om guttene slet med underlaget og i tillegg ble de veldig mye stående å se på hva medspilleren gjorde, for å så å gjøre ett valg etter at medspilleren var ferdig med sitt. Vi virket langt ifra påskrudd og det gikk en liten kule varmt på sidelinjen, for dette var langt under pari.

Det ble en liten tordentale i pausen og noen få forandringer på hvor de forskjellinge skulle spille.

Guttane virket mye mer på i 2. omgang og sprang mye mer samlet og jobbet godt sammen utpå der. Vi skapte mye mer ugagn for Frøyland når vi var agressive i presset, noe som gjorde Frøyland usikre. Dessverre hadde vi ikke nok fart til å skape de altfor store sjanse. Uansett var de 25 første minuttene meget solide av guttene og ett godt fundament å jobbe videre med i på trening og i neste kamp. Dessverre var det ikke godt nok, for når 8 minutter gjensto skulle Frøyland få sin scoring på ett skudd fra 9 meter som Jonas ikke har noen sjanse på å stoppe.

Vi sendte det vi hadde fremover etter scoringen og var farlig frempå på 2 frispark. Det første gikk gjennom feltet, men ingen klarte å nå frem med en tå. Frisparket senere fra Brage ble sendt opp i nærmeste kryss, men deres keeper med stor rekkevidde fikk bokset førsøket over. Når vi først sender alt fremover, blir det veldig åpent bakover på banen. Noe som gjorde at de fikk komme alene med Jonas der de ikke gjorde noen feil. 2-0 ble sluttresultatet til Frøyland. Nå ser vi fremover til hjemmekampen mot Hinna og kvartfinale i OBOS Cupen borte neste torsdag.

KAMPFAKTA
Frøyland - Brodd 2-0
Mål: Ingen
Gule kort: Ingen
Røde kort: Ingen
Dommer: Kristian Tjemsland (God kontroll)
Tilskuere: 20 + 50 000 mygg/knott

Brodd: Jonas Høiby - Martin Paasche, Vetle Sliper, Truls Trondsen, Benjamin Berg (Jakob Solvoll fra 72) - Ali Rezai - Ola Sinnes (Ask Simensen fra 65), Peter Hembre, Brage Skjørestad, Felix Bridger og Ali Bayzid

Børs: 
*** Jonas Høiby
**   Vetle Sliper
*    Benjamin Berg