Brodds A-lag har tatt sommerferie etter å ha unnagjort 12 av årets 26 kamper i Norsk Tipping-ligaen avdeling 3. Det har vært en vårsesong med både oppturer og nedturer - og laget er nå nummer 8 av 14 lag på en rekordjevn tabell. Vi er bare to poeng bak fjerdeplassen, men samtidig bare fire poeng foran nedrykksplass. Gjør klar for mye spenning i høst.

Kort status på resultater er som følger:
Seirer: 5                                        Uavgjort: 2                           Tap: 5
Hjemme mot Bryne 2                     Borte mot Express                Borte mot Fløy
Hjemme mot Halsen                      Borte mot Start 2                   Borte mot Pors
Hjemme mot Sola                                                                        Borte mot Madla
Hjemme mot Viking 2                                                                   Hjemme mot FK Tønsberg
Borte mot Staal Jørpeland                                                           Borte mot Sandnes Ulf 2 

Vi har tatt ledelsen i begge uavgjortkampene mot Express og Start 2, og ledet også borte mot Pors og hjemme mot Tønsberg - så vi føler vi har mistet mer poeng enn vi har vunnet utover i kampene. Bare mot Viking 2 har vi ligget under og fått alle poengene. Det er så absolutt et forbedringspunkt å ta med seg inn i høsten: Stå distansen bedre. Hadde det første målet gitt poeng i fotball - hadde vi stått igjen med 24 poeng og ikke 17 som vi nå faktisk har.

Vi har scoret 20 mål på 12 kamper. Syv av dem signert Preben Erland, og sluppet inn 23 baklengs. Her er en oversikt over våre målscorere:

Foreløpig har ingen Brodd-spillere blitt utvist, men vi har noen ivrige sankere av gule kort. Petter Midbøe Lunde og Preben Erland har allerede mistet én kamp som suspendert, og en rekke spillere står i suspenderingsfase:

På spillerfronten har vi siden sesongstart mistet Gutama Haji til Tasta (5 divisjon) og keeper Deniss Korneiciks til Bryne (2.divisjon). Samtidig har Marco Scheffler meldt overgang til oss fra Staal Jørpeland - samtidig som vi også har fått hjelp av den USA-studerende trioen Julian Veen Uldal, Emil Jesman Sunde og Ferdinand Solberg i sommer. Disse tre forsvinner tilbake til USA og blir ikke med oss i høst, dessverre. I tillegg har Christoffer Midbøe Lunde stått tre gode kamper mens vi leter etter erstatning til keeper Deniss Korneiciks til neste kamp mot Lura 26. juli.

Med andre ord: Det blir en utfordrende og spennende høstsesong. Vi gleder oss til å se deg på Midjord. Her er tabellen: