Brodd - Mastra 3-6. Guttane var inne i fin stim med 3 seirer på de 3 siste kampene, det var ett lag med selvtillit som entret Midjord mandags kveld. I februar måned spilte guttane bortekamp mot nevnte Madla, der gikk de på en solid smell med 12-0 sekken. Det var derfor revansjelystne gutter som møtte opp i garderoben. 

Det virket som om de 3 strake seirene hadde gitt guttene litt for stor selvtillit og at de gjerne trodde at ting skulle gå av seg selv denne kvelden. Vi holdt standt en liten stund, men Mastra leverte midtveis i 1. omgang 2 scoringer på corner. En syk Jonas bakerst i gjorde en heltemodig jobb med å holde buret rent denne kvelden, men måtte kapitulere ett par ganger. Jonas sto forøvrig strålende i Brodd G 16 Elite sin bortekamp mot Vidar dagen før, så her har vi en keeper som er på vei opp og frem.

Vi lå under 2-0, men vi skulle komme litt tilbake. Vi klarte å overta iniativet i en 10 minutters periode i 1. omgang der vi også scorer ett flott mål når Brage finner Ali Bayzid litt utenfor 16 meteren. Han lurer av Mastras forsvarsspiller og legger ballen enkelt i en bue rundt keeper til 1-2. Vi fortsatt å presse på for ein utligning og er veldig nære på flerne ganger, men når vi kjører Mastra som mest får de lagt på til 3-1 etter en veldig grov offside. Her var det vell nesten 1 1/2 meter offside å snakke om. Like etterpå får de også scoring nr. 4 også denne lignet veldig på en offside.

4-1 sto seg til pause, her fikk guttene klar beskjed om å ikke henge med hodet. De er mer enn nok gode nok til å slå alle lag om de er på. Det var de ikke de første 15 minuttene, det var derfor vi lå under 2-0 når de 15 minuttene var spilt. Vi skulle utpå å vinne 2. omgang.

Pausepraten ga resultater umiddelbart når Ali Bayzid gjengjelder Brages forarbeid i 1. omgang, for denne gangen er det Ali som serverer Brage. Han får ballen på 16 meter og avslutter kontant nede til høyre for keeper.  En veldig god start på 2. omgangen. Det skulle dessverre ikke holde lenge, for Mastra kom tidlig tilbake og la på til 5-2. 3 minutter senere får vi straffespark når Vebjørn får ett spark i hodet, uvisst om Mastras spiller ikke ser forskjell på en fotball og ett hode. Uansett så er Brage sikker fra 11 meteren og gir en ny gnist til laget.

Vi trodde at 5-4 var ett faktum når vi scorer på ett frispark, men kveldens dommer dømmer offside. Noe som fra vårt ståsted virket veldig feil. Derfor gjorde han opp for seg når han annulerte en scoring for Mastra like etterpå, denne var også feil. Mastra vinner uansett kampen fortjent 6-3. Tatt litt i betrakting så tapte guttene i februar hele 12-0 mot Mastra, nå når vi er i Juni måned ble det kun 6-3 tap. Selv om vi kanskje håpet på å ta skalpen til Mastra, men vi får prøve igjen til høsten.

Nå håper vi bare guttene kommer tilbake fra skader og sykdom, slik at vi igjen kan få til noen gode treninger igjen.

Det er uansett sommerferie, neste mål er Dana Cup i slutten av Juli. Vi gleder oss :)

KAMPFAKTA
Brodd - Mastra 3-6 (1-4)
Mål: Brage Skjørestad 2 og Ali Bayzid 1
Assist: Ali Bayzid, Brage Skjørestad og Vebjørn Langeland Øen
Gule kort: Ingen
Dommer: Slet med offside

Brodd: Jonas Høiby - Håkon Berntsen (Jakob Solvoll fra 60), Vetle Sliper, Truls Trondsen, Benjamin Berg - Ali Rezai - Mark Holm Ndobo (Nils-Johann Dravik fra 65), Brage Skjørestad, Noah Paulsen (Vebjørn Langeland fra 15, Casper Rønningen fra 55), Ola Sinnes - Ali Bayzid

Børs:
*** Brage Skjørestad
**   Ali Bayzid
*     Jonas Høiby