Brodd - Sif 6-3. Gutter 15 laget fikk ikke lange pause etter cupskrellen mandags kveld, for tirsdags kveld kom Sif på besøk til Midjord. Da er det ekstra gøy at noen forsover til oppmøte. I forhold til tabell var dette ett bunnoppgjør å reine, derfor var det viktig at guttene skjerpet seg for å ta sine første 3 poeng for sesongen. Til dagens kamp manglet kun Vetle Sliper (suspendert) og Martin Paasche (langtidsskadet).

Det virket også som om guttene hadde tatt en titt på tabellen før dagens kam, for det var ikke det samme laget som var på banen tirsdags kveld som var på banen mandags kveld. Guttene virket litt ufokserte, noe som skapte ett tidlig mål for Sif allerede etter 5 minutters spill på frispark. 10 minutter senere er det Brodd som er på farten når Brage får ballen midt på Sif sin banehalvdel, setter fart og slår ballen ut til Ali B på venstre siden. Ali smeller til med sin venstre fot og ballen fyker som en prosjektil opp i nærmeste kryss. En flott scoring fra Ali.

Det begynte så smått å ligne på noe, men vi måtte vente helt til det var spilt 27 minutter av 1. omgangen før vi skulle ta ledelsen 2-1. En fin opprulling på venstre siden ender opp hos Ola på 20 meter som sender ballen gjennom til Bugra på høyre siden som setter den sikkert i mål til 2-1. 2 minutter senere er Ali B frempå etter at Mark slår en god pasning til Ali som ikke gjør noen feil. Like før pause sitter også mål nr. 4 for kvelden når guttane spiller seg fint fremover i banen hvor tilslutt Bugra får ballen på høyre siden, avslutningen hans går i stolpen, men Brage er frempå og setter returen sikkert i mål til 4-1 ledelse.

I pausen virket det som om guttane allerede hadde innkassert seieren, trener Larsen fikk sitt å stri med for å fortelle at en kamp varer i 2x40 minutt. For i 2. omgang var vi mer fraværende, Sif kjørte oss de første 10 minuttene. Vi er derfor heldige at vi får en scoring når vi først besøker Sif sin banehalvdel i 2. omgang. Mark blir felt innenfor 16 meteren etter å ha tråklet seg gjennom Sif sitt forsvar. Brage tar seg av straffen og setter den sikkert nede til venstre for keeperen.

Sif kommer etter scoringen kjapt tilbake og reduserer til 5-2. 5 minutter senere slår vi tilbake med nok en scoring når Noah slår en flott stikker til Ali B som nok en gang er sikker foran mål og gir guttane ledelsen 6-2 etter 63 minutters spill. Etter dette er det veldig mye rot fra guttene som ikke virker helt på hogget, har nok en del å si med kampen fra mandag som sitter igjen i beinå ennå. Sif var mye mer med i kampen og reduserte også til 6-3. De var også farlig nære flerne scoringer, men da sto ofte Brage og Jonas i veien for dette.

En litt rotete kamp som vi vinner i utgangspunktet fortjent, men ett lite steg tilbake fra kampen mot Hinna. Nå ser vi fremover til kampen mot Frøyland onsdag 14. juni kl. 20.00. Disse tapte vi 8-0 for i februar. Så det blir spennende å se hvor vi ligger nå. Klarer vi revansje?

KAMPFAKTA
Brodd - Sif 6-3 (4-1)
Mål: Ali B 3, Brage 2 og Bugra
Assist: Mark 2, Brage, Ola, Bugra og Noah
Gule kort: Benjamin Berg
Dommer: God kontroll
Tilskuere: Brodd sine kom diltende litt etter litt uti kampen :)

Brodd: Jonas Høiby - Bår Sliper (Håkon Berntsen fra 15, Nils-Johann Dravik fra 60), Ask Simensen, Truls Trondsen (Noah Paulsen fra 55), Benjamin Berg - Ali Rezai (Jakob Solvoll fra 60), Bugra Øzbal, Ola Sinnes, Brage Skjørestad, Ali Bayzid og Mark Ndobo (Ali Rezai fra 70)

Børs:
*** Ali Bayzid
**   Ola Sinnes
*    Brage Skjørestad