Hinna 2 - Brodd 4-2. Etter å ha trent i nesten ett halvt år skulle endelig seriefotballen rulles i gang for Brodd sitt Gutter 15 lag. Dessverre har kretsen bommet kraftig på årets oppsett, noe som gjør det om litt over en måned gjøres klar for sommerferie. Så håper kretsen lærer til neste år slik at guttene får spille flere kamper, noe av grunnen til at guttane i den alderen spiller fotball.

Uansett, laget har hatt en trå oppkjøring med mye skader, sykdom og spillere på reiser. Det har rett og slett vært vanskelig å sette sammen ett lag. I treningskampene har vi fått bank i mange av kampene, men også hatt en del lyspunkter. Guttane er uansett positive humørmessig på treningene, så nå gjelder det bare å få alle mann alle tilbake fra skader.

I tirsdagens kamp borte mot Hinna 2 spilte guttene en meget solid kamp mot seriefavoritten. Guttene fulgte kampplanen og la ned en vannvittig innsats i sommervarmen. Selv om Hinna hadde mye av spillet, var vi langt ifra ufarlige fremover i banen. Etter 14 minutters spill er det Ola som tar med seg ballen fremover i banen og slår en lekker stikker til Ali Bayazid som smeller ballen opp i det venstre krysset. En meget flott scoring. 

1-0 ledelsen holder til vi har spilt 25 minutter av 1. omgang, så følger ett mareritt av,  cornere i mot for Brodd sin del. Hinnas første corner ender i nettet bak Jonas til 1-1, like før pause scorer Hinna nok en gang på corner. Denne gangen prøver vi å få klarert ballen i ca 10 minutter, men ballen ender til slutt i mål bak Jonas til 2-1. Ett resultat som sto seg til pause.

Tidlig i 2. omgang jager Ali B ein ball på vår venstre side, han vinner ballen ved Hinnas dødlinje og blir holdt igjen av Hinnas høyre back. Brodd får frispark i farlig posisjon. Mark slår ett godt frispark som Hinnas keeper akkurat ikke når frem på, dermed kan Ali Rezai enkelt tuppe inn utligningen til 2-2.

Etter scoringen ble det en stillingskrig der Hinna nok var nærmest scoring med 2 stolpeskudd. Vi var nærme vi også, men vi lider tydligvis av skuddvegring innenfor 16 meteren. 10 minutter før slutt roter vi det til for oss selv når vi bruker litt for mange berøringer i oppbyggingsfasen, noe som gjør at Hinna enkelt kan kontre inn 3-2. Vi gjør kjapt om til en mer offensiv taktikk noe som nesten ender i scoring like etterpå med Brage. Dessverre for vår del slo det denne gangen negativt ut og Hinna kunne ferie sin 4. scoring for kvelden. Dermed vant Hinna 4-2 i den første kampen. En kamp vi absolutt henger godt med, så nå får vi bare stå på fremover på trening. Neste kamp er hjemme mot Hjelmeland torsdag 11. mai.

K A M P F A K T A
Hinna 2 - Brodd 4-2 (2-1)
Mål: Ali Bayazid og Ali Rezai
Assist: Ola Sinnes og Mark Ndobo
Gule kort: Ingen
Dommer: Klarte seg greit
Tilskuere: 25

Brodd: Jonas Høiby - Bår Sliper (Martin Johnsen fra 25, Benjamin Berg fra 65), Brage Skjørestad, Truls Trondsen, Benjamin Berg (Håkon Berntsen fra 50) - Ali Rezai - Bugra Øzbal, Noah Paulsen (Jakob Solvoll fra 70), Ola Sinnes, Ali Bayazid - Mark Ndobo

Børs
*** Ali Rezai
**  Ola Sinnes
*   Brage Skjørestad

NB: Samtlige 14 spillere hadde fortjent noen stjerne på børsen, eksemplarisk innsats av samtlige!