Brodds Damelag spiller i 2017 i 4. divisjon avdeling 3, laget har dessverre mistet en del spillere grunnet studier og flytting. Vi søker derfor etter nye bekjentskap til Stavangers kuleste Damelag. Laget består av spillere fra 16 år opp til og med 50 årsalderen. Vi har spillere som behersker alle nivåer og vi går alle veldig godt sammen. En livlig sosial gjeng som liker å ha det kjekt, samtidig som muligheten for å bli en bedre fotballspiller 

Vi har for tiden ingen keepere, så har du lyst å vokte målet for denne herlige gjengen er det bare til å ta kontakt.

Laget blir for tiden trent av Roy Larsen og Egil Svela. Begge har bakgrunn fra fotballen. Roy har også tatt Uefa B-lisens kurs sammen med navn som Egil Østenstad og Maurice Ross.

Ønsker du å bli en del av laget? Eller ønsker å prøve deg på en trening? Ta kontakt på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller meld deg inn på facebookgruppen vår "Brodd Damelag"

Treningstider:
Mandager kl. 20.00 - 21.30
Torsdager kl. 20.00 - 21.30

Vi trener av og til søndager også.

Ikke vær redd for å ta kontakt.

Roy Larsen
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 976 21 572