Brodds lag i Regionligaen har fått en ny solid tilvekst til årets spillertropp. Adonis Brahimi (19), kaptein for Sandnes Uls rekruttlag i 2016, slutter seg til Kristian Sørli (bildet) sin spillergruppe på Midjord.

Midtbanespilleren har vært i søkelyset til flere klubber høyere i divisjonene, men har blitt overbevist om han vil få god utvikling i Brodd under trener Kristian Sørli.

Brahimi var en av de mest sentrale spillerne i Sandnes Ulfs rekruttlag som kvalifiserte seg til Regionligaen, og var med på å spille juniorlaget til klubben helt til semifinale i norgesmesterskapet.

- En meget spennende spiller. Han har imponert på treningene, og går godt inn i spillergruppen. At vi får spillere som Adonis med oss, viser at vi har laget et godt utviklingsmiljø på Midjord, og overgangen sørger for at vi nå får god konkurranse i alle ledd kommende sesong, sier trener Kristian Sørli.

Troppen til Brodd er nå mer eller mindre fulltallig. Noen spillere med begrenset spilletid har gitt signaler om at de vurderer å trappe ned, slik at vi regner med å bli rundt 22 spillere + hospitanter fra G16 som i år spiller elitekvalifisering.