IL Brodd Fotball har i dag signert signert en forlengelse av sponsoravtalen med Selvaag Bolig med tre nye år. Nabolagsbyggerne vil dermed pryde alle drakter i minst tre år til - og fortsette med Selvaag Bolig cup på Midjord.

–  Vi er fantastisk fornøyde med det bidraget Selvaag Bolig gjennom denne avtalen gir tilbake til nabolaget for sine utbyggingsprosjekter i Lervig og i Emmaus. Avtalen gjør at vi i Brodd kan tilby en bedre hverdag til våre spillere, ledere og frivillige, noe som kommer hele bydelen til gode, sier daglig leder Øyvind Jacobsen i Brodd.

Selvaag Bolig har vært hovedsamarbeidspartner i tre år med Brodd, og velger altså nå å videreføre avtalen med samme økonomiske ramme som i foregående avtale.

Mange Brodd-medlemmer og ikke minst Brodd-supportere bor i bolig levert av Selvaag Bolig - og det er fortsatt ledige boliger i det attraktive området i Lervig til salgs. Snart kommer også neste byggetrinn. Se mer informasjon om Selvaags prosjekter her.

– Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Brodd, og det arbeidet Brodd gjør for Storhaug bydel, sier Helene Olsen Beck i Selvaag Bolig.

Selvaag Bolig er også hovedsponsor for den årlige sommerturneringen på Midjord. Turneringen var fullbooket i 2016, og i 2017 kan vi tilby et helt nytt klubbhus og langt bedre fasiliteter for turneringen. Vi