På seniorsiden for menn har vi knapt gjort en bedre prestasjon, enn den prestasjonen som har blitt gjort i årets sesong. Brodds A-lag tok skalpen på de aller fleste lag etter en litt trå start. Kvalifiserte seg for neste års Regionsliga, en meget sterk prestasjon. Brodd D 7er lag vant sin avdeling for en måned tilbake og kvalifiserte seg dermed for Kretsmesterskapet. De har allerede spilt første kamp i KM å vunnet den med knepne 2-1 mot Havørn.

Ett 7er lag som har holdt koken litt lenger enn det Brodd D har holdt på er nemlig Brodd C. Laget har ikke for vane å vinne, men har denne sesongen virkelig levert varene i sin avdeling. I knivskarp konkurranse mot Vidar 5 hele sesongen var det altså Brodd C som tok siste stikk. Laget vant nemlig serien på lik målforskjell og kun 2 plussmål. En virkelig gysare de siste 3 kampene.

Vidar 5 vant sin nest siste kamp med hele 10-0, dermed så det mørkt ut for Brodd som dermed måtte ta igjen 4 mål i siste kampen, pluss de måtte score en god del mål i tillfelle Vidar 5 skulle vinne mye mot Mastra. Noe som var sannsynlig.

I siste kamp for Brodd møtte guttane Buøy, laget brettet opp ermene og spant virkelig avgårde for å score mål. I jakten på flerne mål, ble det også en del baklengs. Kampen endte altså hele 14-5 til Brodd mot 4. plass plasserte Buøy. Vidar måtte dermed vinne med 6 mål mot Mastra for å krone seg med seriemesterskapet, laget ledet 5-0, men fikk en liten knekk og vant kun 6-2. 

Dermed kan vi gratulere Victor Havik og Snorre Eger sitt mannskap med seriemesterskapet.

Dermed blir det kamp mellom Brodd C og Brodd i kampen om Kretsmesterskapet. Kampen vil gå av stabelen tirsdag 1. november kl. 20.00 på Midjord.

Kampoppsett:
Brodd D - Havørn 2-1
Brodd C - Brodd D 1. november kl. 20.00
Havørn - Brodd C TBA