Neste sommer står det endelig klart, IL Brodds etterlengtede klubbhus. Det er Fakta Bygg som skal bygge både garderober og klubbhus, som også vil inneholde en liten tribune og terrasse med tak. Det er også avsatt sambruk med skolelokaler i planene.

I kommunalstyret for miljø og utbygging ble det torsdag 24.mai vedtatt endelig byggeplan for Brodds nye klubbhus. Det betyr at nå begynner arbeidet vårt for fullt. Vi må sammen skaffe til veie penger nok til vår egenandel (Cirka fem millioner kroner), og begynne planlegging av innvending disponering og utseende.

Ønsker du å bidra i arbeidet med å skaffe midler til klubbhus - ta kontakt med Øyvind Jacobsen på 918 04 332 eller epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

Vi kommer til å sette i gang en omfattende innsamling, men om du allerede nå vil bidra økonomisk til klubbhuset - kan du vipse penger til Brodd på Vippsnummer 14127 - eller kontakte oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Det blir et stort klubbhus - mye fordi Stavanger kommune også ønsker å ha fem klasserom i bygget fram til en ny, tredje skole står ferdig i Storhaug bydel.

Når ny skole står klar, kan disse lokalene enten brukes av Brodd eller av andre organisasjoner - eller til bydelsfunksjoner.

Her kan du se romplanen for de to etasjene:

Se høyere oppløsning i vedlegg nederst i saken.

Og slik blir baksiden mot parkeringsplassen:

PS! Husk Brodd - Randaberg torsdag 26.05 på Midjord. Avspark 1900.

Vedlegg:
Last ned denne filen (romplan.pdf)Romplanen[Romplanen]1086 kB