IL Brodd har flerne lag i aksjon i kretsens seriespill, vi har tatt en runde rundt for å oppdatere deg på hvordan det ser ut i ungdomsavdelingen og senioravdelingen.

Brodd A-lag:
Har spilt 5 seriekamper så langt i sesongen og står med 1 seier, 3 uavgjort og 1 tap. En helt ok seriestart for flaggskipet til IL Brodd. Dessverre har vi hatt en del marginer imot spesielt om man ser på klokkeslettene målene har kommet. Utenom Staal-kampen har vi egentlig hatt 3 poeng i lommen i alle kampene. I kampene mot Haugesund og Frøyland har vi tapt 4 poeng langt på overtid. I kampen mot Odda ledet vi 2-0, men tok kanskje for enkelt på resten av kampen? Kampen endte med 2-2 og dermed veldig surt at 6 poeng har forsvunnet ut i løse luften mot nokså sterke lag. Serien er heldigvis ennå jevn og muligheten for en topp 5 plassering absolutt tilstede.

Brodd Damer
Laget startet sesongen meget bra med 4-1 seier hjemme mot Havørn. I årets serie har det vært mye frem og tilbake på hvem som skal spille i denne serien. Lag har trukket seg og meldt seg på. Derfor endte vi opp med å spille 7er kamp borte mot Hjelmeland. Her fikk Riska spille 11er mot det samme laget, noe vi mener ikke er rettferdig ovenfor de andre lagene i seriespiller. Dette kan få etterspill. Vi fikk vite 2 dager før kampen skulle spilles at det sko spilles 7er fotball, det er ingen unnskyldning, men her gikk vi på ett tap 3-1. Etter kampen har vi 1 måned kampspause før vi igjen spiller seriekamp 19. mai mot Midtbygden.

Brodd Damer 7er
Vi stiller i år med to damer 7er lag i serien, begge lagene har fått en tøff start. Men humøret er alltid på topp "som regel" Nå nylig vant Brodd 2 hele 6-0 i en kamp mot Voll. Brodd 2 og Brodd 3 skal møtes 2 ganger i serien denne sesongen, kampene her vil det bli grilling og diverse. På Brodd 2 er det damene selv som styrer kampene, på Brodd 3 er det Jim Andersson og Petra som har styring på kampene.

Brodd Gutter 50
Laget har han en knallhard oppkjøring denne sesongen. Det skal mye til for at dette laget skal gå på tap i år. Så langt er laget ubeseiret grunnet at ingen resultater er meldt inn til kretsen. Så meget god start for Arild Idsøes menn.

Brodd C
Laget har fått en pangstart på årets sesong og står med 4 av 4 seirer så langt i sesongen. 2 av disse kampene har vært skikkelig sliteseirer. Neste kamp er 12. mai mot sterke Vidar.

Brodd D
Gamle storheter som Thomas Norheim, Egil Eike, Tormod Skavland, Ruben Hakin osv kan observeres på dette laget. Laget kan allerede se seg fornøyd med årets sesong ettersom seier mot Vardeneset BK allerede i boks. Resten av årets sesong kan betraktes som en sjarmørettappe.

Brodd Junior
Laget står med 3 seirer, 1 uavgjort og 1 tap så langt i sesongen. En grei start for Juniorene med tanke på hvordan det så ut i januar med treningsoppmøte. Dette har tatt seg opp, så laget er greit rustet om noen forfall komme. Har dessverre rotet bort poeng mot Sola og Vaulen så langt i seriespillet, lag vi absolutt hadde muligheten å ta med seg alle poengene. Men så langt i sesongen en god start.

Brodd G 16
Laget står med 3 seirer og 2 tap. Kampen mot Madla (4-0) var en gedigen opptur etter tikitaka fotball av ypperste merke. Dette laget kan slå alle i denne divisjonen på en god dag. Fikk dessverre en nedtur mot Riska på tirsdag. Laget henger fortsatt greit med i toppen, noe de absolutt er kapable til å være hele sesongen.

Brodd G 15
Sander Hauans mannskap har fått en god start på sesongen med med 3 seirer og 1 uavgjort. Måtte dessverre belage seg på ett forsmedlig tap mot Madla på tirsdag. Laget ligger uansett fint plassert på tabellen kun 2 poeng bak nevnte Madla.

Brodd G 14
Fikk seg en leksjon i fotball i årets første seriekamp mot Hundvåg. Ristet så av seg sjokket og har tatt 2 gode seirer mot Riska og Sandnes Ulf.

Brodd G 13
Har fått seg en tøff start på sesongen med 2 tap på 2 kamper. Laget håper å snu trenden allerede i neste kamp mot Randaberg.

Brodd J 15
Laget åpnet sesongen med uavgjort 2-2 borte mot Mastra, neste kamp er 10. mai hjemme mot Havdur. Laget blir spennende å følge i fortsettelsen.

Brodd J 13 
Laget ble påmeldt i siste liten og har fått en veldig tøff start på sesongen med 3 tap. Men laget er fortsatt i startfasen, så her er ingenting ferdigspilt.

 

Satser på å komme med nye oppdatering før sommerferien på Brodd sine lag, da med tabellposisjon. Tabellposisjon er ikke tatt med nå grunnet vi er tidlig i seriespillet fortsatt.