I Brodds egen turnering i helgen som var, var det Brodd som trakk det lengste strået i finalen mot Vaulen. Laget tok pokalen hjem med 4-1 i cornere når det sto 1-1 etter full tid og ekstraomganger. Det ble langt ifra noe walkover for de grønne fra Midjord. Vaulen kjempet med nebb og klør og tok også ledelsen 1-0 i 1. omgang med Ivar Evensen etter en flott lobb over keeper. Brodd skulle komme tilbake, men det tok lang tid før de satte utligningen til 1-1 med Casper Aalen Norseng. Da sto det 6 minutt igjen på dommer Ronald Urbans klokke. Før det hadde Brodd brent 2 store sjanser.

 

Bildet: Ledermålet til Vaulen

I ekstraomgangene var det stillingskrig mellom begge lag, som ikke maktet å score det avgjørende målet. Dermed tok Brodd seieren hjem med 4-1 i corner. En annen kamp som måtte avgjøres på corner var semifinalen mellom Vaulen og Riska. Her var det Riska som tok ledelsen 1-0 i 1. omgang og hadde sånn noenlunde kontroll på Vaulen, men en liten feilvurdering i de bakre rekker hos Riska gjorde at Vaulens gode spiss utnyttet deres feil og utlignet til 1-1. Til full tid ledet Riska 3-1 på corner, men rotet vekk den ledelsen i 1. ekstraomgang med 3 kjappe cornere imot. Både Vaulen og Riska hadde en gigantisk sjanse hver i ekstraomgangene, men ingen av lagene klarte å score. Dermed gikk Vaulen til finalen med 4-3 i cornere.  Riska var også nærme å ta skalpen på Brodd i gruppespillet når det var 1-1 til det gjensto noen få minutter av kampen, men Brodd scoret vinnermålet noen minutter før slutt.

Bilde: Kaptein hos Vaulen mottar fortjent pokal

Et annet lag som imponerte, gjerne 2 om du vil kalle det det. Både Hundvåg 1 og Hundvåg 2 imponerte med godt humør og flotte holdninger gjennom hele turneringen. Hundvåg 1 fikk og en opptur når dem slo ut Madla 2 i mellomspillet. Både trenere og spillere oppførte seg eksemplarisk i helgens turnering. For øvrig kan vi skryte av alle lag som eksepsjonelle Fair Play ytere i denne cupen. Veldig gledelig for oss arrangører å ha med kjekke lag og spillere.

Bildet: Hundvåg vinnere av Fair Play prisen

Vi var og veldig heldige med været under helgens turnering og håper alle sammen har kost seg på Midjord i vårværet på Midjord.

Bilder fra helgens turnering

Resultater fra helgens turnering