En forrykende turnering er unnagjort inne på Midjord, der Ålgård sitt 13 årslag sto igjen som historiens første vinnerlag i Brodd Vårcup 9er fotball.

I finalen var Viking 2 motstander som gikk rett i strupen på Ålgård og ledet 2-0 allerede før det var spilt 2 minutt. Skulle det bli utklassing i finalen?? Slik ble det heldigvis ikke, Ålgård slo tilbake og det sto 2-2 før det var spilt 10 minutt av 1. omgang. Etter dette slo nok det nervøse ut for begge lagene, som ble gjerrige bakover på banen. Stor innsats og mange dueller, men ikke stygt spill. Ett herlig engasjement på banen og utenfor banen. Til full tid sto det 2-2 og det måtte ekstraomganger til. I ekstraomgangene fikk vi ingen mål og kampen ble avgjort på hvem som hadde flest cornere i kampen. Her sto Ålgård med hele 10 cornere og Viking hadde 3 cornere. Det ble dermed Ålgård som stakk avgårde med pokalen i Brodd Vårcup. Vi gratulerer så mye.

Det var fokus på Fair Play denne helgen og det var tydelig at alle lagene visste hva det gikk i her, noen få utbrudd her og der får vi tolerere. Alle lagene/lagledere/foreldre viste god Fair Play ånd på Midjord denne helgen og alle lag scoret høyt på ratingen som ble gjort av dommerene og en lokal jury. Men vi måtte kåre en vinner, for det laget som hadde høyest score var Madla 2 som ble slått ut i kvartfinalen. Vi gratulerer Madla 2 med utmerkelsen.

Når det gjelder Brodd sine egne lag gikk begge lagene videre til kvartfinalen med å vinne sine respektive puljer. I begge kvartfinalene til Brodd skulle det bli utrolig jevnt. Brodd 2 møtte Havdur og ledet 1-0, men Havdur kom tilbake og vant 2-1. I den andre kvartfinalen sto nervene i høyspenn hele kampen. Brodd som hadde 38 - 0 i målforskjell fra puljespillet ble utnevnt som store favoritter fra andre lag, men skulle møte ett tydelig tent Randaberg 2 lag i kvartfinalen. 0-0 sto det til full tid og i cornerstatistikken sto det 9-8 i favør Brodd. Men i 2. ekstraomgang scorer Randaberg på ett perfekt hodestøt og Brodd var ute av turneringen.

Turneringen ble spilt over hele helgen og vi er overveldet over tilbakemeldingene vi har fått under og etter turneringen, det setter vi stor pris på. Vi håper alle lag har kost seg på Midjord i helgen og dere er alle hjertelig velkomne tilbake til Midjord i hvilken som helst anledning

Alle resultatene fra helgens turnering