Brodds gutter 16 lag møtte ett sterkt Vidar-lag som har gått gjennom sin gruppe i Kvia-serien med bare komfortable seirer og som allerede er puljevinner. Guttene åpnet kampen mot Vidar strålende og allerede etter 5 minutters spill sto det 2-0 til Brodd. Første målet etter at Kaleb drar seg innover i banen og slår en flott stikker til Martin som er sikker alene med keeper til 1-0. Ikke lenge etterpå får vi ett corner som Preben slår inn til en umarkert Kaleb som header ballen kontant i mål.

Vi startet kampen rett og slett strålende og var utrolig effektive foran mål. Dessverre får vi ett kjedelig baklengs når det er gått 12 minutt av kampen når det er kommunikasjonsproblemer bakerst som gjør at ballen triller rolig inn i vårt mål til redusering 2-1.

Men ellers i 1. omgang spiller vi strålende enkel fotball og har det gøy på banen, det er det lenge siden vi har hatt. Flerne flotte kombinasjoner og enkel fotball. Det var kjekt å se på.

I 2. omgang falt vi mer av, Vidar var sterkere enn oss og kjempet oss utav stilen og vi kom aldri til hektene igjen. Men vi holdt ut lenge, men når det gjenstår 12 minutt får Vidar en utligning på en kjedelig feil bakerst hos oss. Og som om ikke det var nok tar Vidar ledelsen 3 minutter før full tid og går dermed av med seieren 3-2.

Guttene må ikke tenke for mye på det som skjedde i 2. omgang, men heller ta med seg den strålende 1. omgangen. Her er det mye bra å bygge videre på.

Brodd - Vidar 2-3 (2-1)
Mål: Martin og Kaleb
Gule kort: Ingen
Dommer: Øyvind Jacobsen (Ifølge han selv, fullstendig feilfri)