Vidar - Brodd 0-2. Gutter 16 elite fortsetter å imponere i Eliteserien, denne gangen var det meget sterke Vidar som ble slått på deres egen hjemmebane. Trener Ali Kilinc hadde en klar og tydelig kampplan som guttane følgte etter punkt og prikke. Når innsatsen og lagmoralen i tillegg er på topp er det ingenting som kan stoppe Ali Kilincs guttar som per dags dato ligger på 3. plass. De møter tabellnabo Hinna nå på torsdag kl. 20.00, kampen spilles borte. Dermed kan guttane fra Storhaug ta sommerferie på 2. plass med seier over Hinna.

Når halvspilt sesong er gjennomført vil nok guttene sitte igjen med en liten bismak i munnen når de tenker tilbake på kampene mot Frøyland og Bogafjell hvor de i utgangspunktet kunne stått igjen med 6 poeng. Dessverre for guttane rotet de bort 6 poeng her. Til gjengjeld har de imponert stort mot Viking, Sandnes Ulf og Vidar.

Vi lar skribent Ebbe Sivertsen fortelle litt om den deilige seieren borte mot tidligere Brodd-spiller Marcus Lausen sitt lag, Vidar.

Gutter 16 elite: Vidar - Brodd 0-2

Dette var regnet som en av de store prestisjekampene før årets sesong. To meget gode lag entret banen og kriget jevnt i to ganger 40 minutter på Lassa i ettermiddag. Våre gutter så ut til å ha god tenning da de entret matta og Ali hadde tydeligvis en plan om hvordan de skulle vinne dagens oppgjør.

Brodd fikk umiddelbart et lite overtak i begynnelsen av første omgang. Etter omtrent et kvarter kjemper Casper seg fri nede ved det venstre hjørneflagget. Han sender en perfekt ball inn i feltet hvor Heine kommer i stor fart og stuper ballen i mål med et knallhardt hodestøt mellom to forfjamsede forsvarere. Utover omgangen gir Brodd fra seg stadig litt mere av initiativet til Vidar som kjemper godt i duellspillet. To meget bra keepere på hvert sitt lag varter opp med kjemperedninger som sørger for at det ikke blir flere mål før pause. Kampen lever i høyeste grad og jeg tror begge lags supportere på dette tidspunktet fremdeles har troen på seier til slutt. Stemning langs sidelinja blant de omtrent 60 oppmøtte er god og vennskapelig.

Andre omgang bølger også frem og tilbake med tidvis store sjanser til begge lag. Brodd løfter seg kraftig opp i forhold til avslutningen på første omgang og vi liker godt hva vi ser utpå der. Hardtspillende forsvarere og gode keepere står derimot i veien for flere mål. Det måtte nok en dødball til. Etter omtrent et kvarter av den andre omgangen får Brodd frispark fra 40 meter. Brodd flytter opp sine hodesterke spillere. I det Trym løfter ballen på bakerste stolpe utenfor keeperens rekkevidde, stiger Jens høyest av alle og styrer ballen i et elegant hodestøt i bue over keeper og inn i lengste hjørnet. Se scoringen her 0-2 til Brodd og Vidar-benken er i sjokk. Dette hadde de nok ikke sett for seg. Flere mål blir det ikke og Brodd er tilbake i kampen om kretsmestertittelen. Vinner vi torsdagens kamp mot Hinna, kan vi ta ferie på andreplass. Da må vi jobbe like hardt som i dag og være like motiverte.

B-R-O og dobbelt D!

Poengligaen i Brodd G16 elite sesongen 2017 etter 8 kamper:
Casper 9 mål 6 assist 15 poeng
Trym 9 assist 9 poeng
Sindre 6 mål 1 assist 7 poeng
Heine 2 mål 4 assist 6 poeng
Matheus 2 mål 2 assist 4 poeng
Stian 4 assist 4 poeng
Christian 2 mål 1 assist 3 poeng
Gaoussou 2 mål 2 poeng
Hassan 2 mål 2 poeng
Emre 1 mål 1 assist 2 poeng
Jens 1 mål 1 assist 2 poeng
Sondre 1 mål 1 poeng
Brage 1 assist 1 poeng