Brodd Elite - Viking Elite 4-2. Brodd gutter 16 leverte en meget sterk forestilling på søndag hjemme mot Viking. Ali Kilincs gutter har virkelig fått gang på maskineriet og står nå med 4 strake seirer etter 2 kjedelige tap i starten av sesongen. Ligger nå på 4. plass foran Vidar på tabellen. 1 kamp mindre spilt enn Sandnes Ulf som ligger 1 poeng foran med 13 poeng

Tabell

Referent Ebbe Sivertsen står for følgende referat fra kampen mot Viking:

G16 Elite Brodd -Viking 4-2

Prestisjeseier for Brodds G16-lag mot Viking.

At Brodds nye klubbhus er med å skape god atmosfære rundt fotballkamper, kan det ikke være noen tvil om når det kommer omtrent 100 personer for å se på aldersbestemt fotball midt i pinsen. Kiosken var åpen og stemningen var spent men god før kampstart. Dette var en typisk sekspoengskamp hvor Viking kunne komme opp på samme antall poeng som oss med seier, eller vi kunne seile oppover mot toppen av tabellen og være med å kjempe om medaljene hvis vi vant.

Allerede etter et minutt får Casper ballen fra Matheus. Han trekker seg ut mot det venstre hjørnet av sekstenmeteren og curler ballen kontrollert over keeper og til 1-0-ledelse. Vi beholder et godt trykk de neste 10 minuttene og ser ut til å ri godt på den tidlige ledelsen. I det 12 minutt blir Brodds forsvar noe passivt vitne til at Viking får stå og trille ball inne i vårt felt. Ingen av våre grønne gutter kommer oppi ballen før en Vikingspiller klarer å utligne ledelsen fra 8 meter. Seks minutter senere gjentar det samme seg, men denne gang fra Vikings høyre side, og Brodd ligger under 1-2. Kampen står og vipper og vi er vitne til mange gode prestasjoner utpå Midjords relativt nye kunsgress. Etter 25 minutters spill kan vi endelig juble igjen, da Matheus klarer å tre en ball igjennom midten til en lynrask Heine som parkerer midtstopperne og setter ballen enkelt til side for Vikings utrusende keeper. 2-2 holder seg til pause og vi går inn for å nyte varme vafler og hyggelige mennesker.

Andre omgang er ikke mere enn 3 minutter gammel før Heine kombinerer med Casper som kommer seg igjennom og igjen gir Brodd ledelsen 3-2 i kampen. Utover i andre omgang virker det som om vi stadig får bedre defensiv kontroll. Selv om Viking tidvis prøver seg på raske kontringer og har tekniske kantspillere, klarer våre gutter alltid å ri av angrepene. Dagens frekkis var det nok Broddkeeper Jonas som sto for da han alene mot Vikings spiss drar en skuddfinte som sendte spissen opp på tribunen og utløste et høylytt gisp fra tribunen. Dagens dommer Arild Furu hadde en god dag på jobben og virket som om han var i godt humør. Han liker dårlig når noen klager på hans avgjørelser, og det virket som om våre gutter var veldig innstilt på å etterkomme i dag. Fem minutter før full tid krangler Heine seg inn i straffefeltet og blir holdt igjen så han ikke får avsluttet skikkelig. Da blåser dommeren naturlig nok straffe til Brodd som Casper setter sikkert i mål og vi vinner en sterk lagseier 4-2 mot et godt og fairspillende Viking-lag. Medaljer er innen rekkevidde!

Poengligaen i Brodd G16 elite sesongen 2017 etter 6 kamper:
Casper 9 mål 5 assist 14 poeng
Sindre 6 mål 1 assist 7 poeng
Trym 7 assist 7 poeng
Matheus 2 mål 2 assist 4 poeng
Stian 4 assist 4 poeng
Heine 1 mål 2 assist 3 poeng
Gaoussou 2 mål 2 poeng
Hassan 2 mål 2 poeng
Emre 1 mål 1 assist 2 poeng
Sondre 1 mål 1 poeng
Christian 1 mål 1 poeng
Brage 1 assist 1 poeng
Jens 1 assist 1 poeng