Velkommen til IL Brodd og Midjord stadion. Her er litt viktig informasjon for deg som skal besøke Midjord, enten i forbindelse med kamp eller av andre årsaker.

 

IL Brodd spiller sine kamper på kunstgress. Dette gjelder i alle årsklasser. Hovedbanen er 65x108 meter lang og nylagt høsten 2016, mens bane 2 er 55x92 meter lang. Det er også små grusflater på Midjord, men disse brukes bare unntaksvis av våre yngre lag.

For å komme til Midjord med bil kan man enten kjøre via Strømsbrua – og kjøre Nymansveien eller via Godalen for å komme ned til vårt anlegg – eller kjøre opp via Haugesundsgata og ta til venstre straks du møter Nymansveien. Innkjørselen til anlegget er samme som er merket med «Midjord bydelshus».

Garderobeanlegget er i kjelleren til det nye Broddhuset, ferdigstilt mai 2017. Fram til denne tiden brukes garderober i Midjord bydelshus like ved banen. Om ditt lag spiller i yngre aldersklasser skal bruk av garderobe være avtalt med Brodd-lag i forkant.

Brodd spiller med grønne og hvite drakter – eventuelt helgrønt. 

A-lag og B-lag bruker grønne shortser og grønne strømper.

Toaletter finnes i tilknytning til garderobeanlegget – men også i den røde brakken merket "Kontor". Her er også klubbadministrasjon og kiosk. Hjertestarter er plassert i kjelleren – i skapet lengst fra døren ut til banen.

Velkommen til Brodd – og Midjord stadion.