Brodd - Hundvåg 5-1. Brodds Juniorlag har fått en god start på sesongen og vant tidligere i forige uke 5-1 mot de gulkledde fra Hundvåg. Juniorene møtte også de gulkledde i vinterens oppkjøring da vant Brodd knepent og gjerne litt ufortjent.

Uansett, her er skribent hos Juniorlaget Ebbe Sivertsen sin versjon fra kampen mot Hundvåg:

Juniorkamp Brodd 1 - Hundvåg 1 resultat: 5-1

Arbeidsseier i kald vind på Midjord.

Disse lagene møttes i treningskamp før sesongstart i noe som ble en ganske jevn og hard kamp. Hundvåg var nok spillemessig det beste laget i det oppgjøret, men Brodd var litt mer effektive og vant knepent og kanskje litt ufortjent. Med det i tankene forventet vi oss nok en tett og jevn kamp på Midjord også i kveld.

Hundvåg ser jevnt ut som om de har langt flere sisteårsjuniorer enn det Brodd har når lagene kommer ut på banen. Flere av spillerne har solid skjeggvekst og de opptrer voksent i det de kommer joggende ut på matta. Hundvåg går også ut knallhardt fra start med stor fart og aggressivitet og ser ut til å ta våre Broddspillere litt på senga i åpningsminuttene. Det tar derimot ikke mer enn 3-4 minutter før Sondre fosser opp på venstresida og legger inn en pasning på lengste stolpe. Der har Jihad løpt opp og setter ballen enkelt forbi keeper til 1-0 i hva som var Brodds første sjanse i kampen.


Etter 16 minutter slipper Marcus ballen til Jihad på høyresida som sender et håpløst innlegg altfor nært keeper, men utrolig nok smetter ballen over hendene til en uheldig keeper og inn i mål. Utrolig keepertabbe, men bra for Brodd som leder 2-0.
Fem minutter senere blir vi vitne til dagens prestasjon da Stian Maradona Ronaldo Kristiansen drar av halve Hundvåg i et av årets råeste dribleraid på Midjord. Han danser seg igjennom midten fra omtrent 30 meter og inn til femmeteren etter å ha runda alle som sto i veien til en komfortabel 3-0 ledelse. Like før dagens gode dommer blåser av for pause triller Jihad ballen igjennom til Matheus som kommer alene med keeper. Iskaldt setter han ballen mellom beina til en utrusende Hundvågkeeper og det står 4-0.

Ingen av lagene har vartet opp med spesielt godt spill i førsteomgangen og mange av Broddspillerne ser litt tyngre og seigere ut enn de pleier. Til tross for det jobber de bra, vinner dueller og løper bra hjemover og demmer opp for overganger og kontringer til Hundvåg de første 45 minuttene. Mange av Hundvågspillerne ser resignerte ut og blir naturligvis preget av å ligge så langt under i den iskalde vinden på Midjord.

I andre omgang jevner oppgjøret seg litt mere ut, og Broddspillerne ser ut som om de helst vil inn og se Champions League på TV. Mye av initiativet glir fra oss og Hundvåg jobber seg gradvis inn i kampen uten at de klarer å skape de helt store sjansene. Jørgen står solid i målet og har god kontroll på det som kommer av skudd og innlegg.
Et kvarter før full tid kommer Matheus løpende igjennom mot 16-meteren og kipper ballen elegant i en høy bue over keeper til 5-0, og kampen er definitivt punktert av et Brodd-lag som iallfall har vist seg meget effektive i dag.
10 minutter før slutt resulterer unødvendig småspill rundt egen 16-meter til at vi blir hardt straffet da vi mister ballen og en Hundvågspiller plutselig får stå alene og skyte fra 16 meter i mål til 5-1.

Kort oppsummert var dette en arbeidsseier og en viktig seier på en litt svak dag. Brodd var klart det best trente laget som løp mest og ville mest og var mest effektive!

Poengligaen: mål, assist, sammenlagtpoeng etter 3 kamper
Stian 4 3 7
Trym 2 2 4
Matheus 3 1 4
Galan 1 2 3
Jihad 2 1 3
Sondre 0 2 2
Clement 2 0 2
Ivo 1 1 2
Emre 2 0 2
Jens 1 0 1
Mathias 0 1 1
Marcus 0 1 1