Staal - Brodd 3-0. Guttane dro over fjorden med godt mot for å møte Staal Jørpeland på Jørpeland. Vi manglet bare Martin Paasche, Vebjørn Øen og Jakub Jasko for å være fulltallige. I tillegg fikk vi med oss Galan og Ivo (15) med oss på kampen. Begge er fast materiale hos Junior 1 for tiden.

Vi sliter veldig med å få til spillet vårt på en bane som virkelig lugger for spillet vårt. Hver gang vi slår en pasning så kommer den ikke frem til medspiller. I tillegg blir vi stoppet kontant av deres fysiske spillere bak hos Staal, de gir oss virkelig kamp.

Vi taper kampen 3-0, noe som egentlig ikke gjenspeiler selve kampen. Vi jobber knallhardt sammen, men vi får det ikke til å stemme med ball. Uansett er det mye å ta med oss videre til neste kamp. Vi skulle vel egentlig spilt kamp mot Havørn søndags kveld, men de kunne ikke stille lag. Så da blir det mest sannsynlig ikke kamp før 21. mai borte mot Sif.

Eneste "morsomme" som skjedde under kampen mot Staal borte var før 2. omgang startet. Begge lagene hadde stilt opp for å sette igang 2. omgang. Det eneste vi manglet var en dommer. Da kunne ikke Brodds trener dy seg, så han blåste i fløyten og satte i gang kampen. Staals spillere satte igang å spille uten å se dommer i nærheten. Trener blåste raskt av kampen igjen. Så noe fikk vi ut av turen til Jørpeland.

KAMPFAKTA
Staal - Brodd 3-0 (1-0)
Dommer: Myndig og god, la kanskje listen litt høyt for vår del
Tilskuere: 19

Brodd: Jonas - Vetle, Truls. Benny - Ola, Brage, Noah, Galan - Ali B, Mark og Ivo
Benyttende reserver: Nils, Ask, Ali R og Jakob Solvoll

Børs:
*** Galan
**   Brage
*     Vetle