Rutiner for avvikling av hjemmekamper på Midjord:

I god tid før hver hjemmekamp skal lagleder i Brodd ta kontakt med motstander for å ønske velkommen til kamp. Her er det fint om vi legger ved veibeskrivelse til Midjord, og en link til vår «info for gjester» på egen nettside, http://ilbrodd.no/index.php/en/klubben/info-for-gjester.html.

Trenere og ledere i Brodd møter på Midjord i god tid før kamp, slik at vi kan ta imot gjestende lag ved ankomst. En person skal ha på seg gul KAMPVERT-vest, slik at gjester lett kan finne riktig person for informasjon om bane, toaletter og lignende.

På alle hjemmekamper skal det kokes kaffe i Broddbrakken som tilbys ledere og tilskuere fra bortelaget. Det ligger både både kaffe, kanner og kopper i Broddbrakken. Disse returneres etter kampslutt.

I barnefotballen 6-12 år, og i kamper uten oppsatt kretsdommer, skal det benyttes klubbdommer. Oversikt over disse finnes her: http://ilbrodd.no/index.php/en/dokumenter/klubbdommere.html

Klubbdommer skal iføre seg sort KLUBBDOMMER-vest. Både kampvert og klubbdommervest ligger i samme brakke som kaffemaskinene.

Før kamp avvikles det Fair Play-møte hvor dommer, trener og kaptein på hvert lag legger premissene for en god kamp i Fair Play-ånd. Brodd opererer med kaptein i alle årsklasser, men i barnefotballen skal kapteinsbåndet gå på rundgang blant alle spillerne.

Under selve kampene skal foreldre og andre tilskuere stå på motsatt sidelinje av foreldrene. Det er kampvertens ansvar å påse at dette skjer. Dette for å skape gode arbeidsvilkår for trenere og ro for spillerne. Tilskuere skal stort sett stå på asfaltområde om dette er mulig.

Etter kamp skal utstyr leveres tilbake i brakke. Dommeregning mottas av dommer, og avfotograferes, og sendes så pr epost til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for utbetaling på konto.

For ungdomsfotball og seniorfotball spesielt:

Minst to timer før kamp skal lagtropp legges inn på gjeldende kamp i fiks.fotball.no. Denne skrives ut, og tas med til kamp – og gis dommer før kampstart.

Etter kampslutt skal riktig resultat i kampen legges inn på fiks.fotball.no så fort som mulig.