Rutiner for avvikling av hjemmekamper på Midjord:

I god tid før hver hjemmekamp skal lagleder i Brodd ta kontakt med motstander for å ønske velkommen til kamp. Her er det fint om vi legger ved veibeskrivelse til Midjord, og en link til vår «info for gjester» på egen nettside, http://ilbrodd.no/index.php/en/klubben/info-for-gjester.html.

Trenere og ledere i Brodd møter på Midjord i god tid før kamp, slik at vi kan ta imot gjestende lag ved ankomst. En person skal ha på seg gul KAMPVERT-vest, slik at gjester lett kan finne riktig person for informasjon om bane, toaletter og lignende.

På alle hjemmekamper skal det kokes kaffe i Broddbrakken som tilbys ledere og tilskuere fra bortelaget. Det ligger både både kaffe, kanner og kopper i Broddbrakken. Disse returneres etter kampslutt.

I barnefotballen 6-12 år, og i kamper uten oppsatt kretsdommer, skal det benyttes klubbdommer. Oversikt over disse finnes her: http://ilbrodd.no/index.php/en/dokumenter/klubbdommere.html

Klubbdommer skal iføre seg sort KLUBBDOMMER-vest. Både kampvert og klubbdommervest ligger i samme brakke som kaffemaskinene.

Før kamp avvikles det Fair Play-møte hvor dommer, trener og kaptein på hvert lag legger premissene for en god kamp i Fair Play-ånd. Brodd opererer med kaptein i alle årsklasser, men i barnefotballen skal kapteinsbåndet gå på rundgang blant alle spillerne.

Under selve kampene skal foreldre og andre tilskuere stå på motsatt sidelinje av foreldrene. Det er kampvertens ansvar å påse at dette skjer. Dette for å skape gode arbeidsvilkår for trenere og ro for spillerne. Tilskuere skal stort sett stå på asfaltområde om dette er mulig.

Etter kamp skal utstyr leveres tilbake i brakke. Dommeregning mottas av dommer, og avfotograferes, og sendes så pr epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for utbetaling på konto.

For ungdomsfotball og seniorfotball spesielt:

Minst to timer før kamp skal lagtropp legges inn på gjeldende kamp i fiks.fotball.no. Denne skrives ut, og tas med til kamp – og gis dommer før kampstart.

Etter kampslutt skal riktig resultat i kampen legges inn på fiks.fotball.no så fort som mulig.