I kveld møter Brodds A-lag Riska til svært viktig seriekamp på Midjord. Fem serierunder før slutt er Brodd på femteplass på tabellen - plassen som akkurat gir fornyet spill i neste års 3.divisjon. Bare seier er godt nok.

Brodd tapte våroppgjøret mot Riska på bortebane, men også i fjor da vi kjempet i bunnen var Riska motstander på Midjord da vi kjempet for å unngå nedrykk. Den gang vant vi, og skal vi overleve også i år, må guttene gjenta prestasjonen også i år.


Norges Fotballforbund legger om seriesystemet før 2017-sesongen. Det får store konsekvenser i 3.divisjon. Av 14 lag i avdeling 6, rykker nemlig 9 lag ned - mens bare fem lag beholder plassen. Fem serierunder før slutt er det helt ekstremt jevnt på tabellen. Etter alle solemerker må Brodd vinne fire av de fem siste kampene.

Mot Riska er Erik Garpestad tilbake etter suspensjon, mens også Ahmado Ahmed er tilbake etter studiereise. Erlend Løfsgaard mangler på grunn av reise til USA, mens både Daniel Hoftun og Guti heller ikke er tilgjengelige.

Vår tropp til kampen finner du her. 

Vi håper alle finner tid til å besøke Midjord i kveld. Kampstart er 1900. Heia Brodd!