Bjarte Lunde Aarsheim (40) har takket ja til å fortsette som hovedtrener for Brodds A-lag også i 2016. Bjarte får også utvidet engasjement i klubben, og blir involvert i ungdomsavdelingen, spesielt rundt våre spillere født 2000 og 2001.

- Bjarte har gjort en glitrende jobb som trener for vårt A-lag i 2015, og har lyktes med å skape en solid treningskultur i A-lagsgruppen. At resultatene ikke var all verdens, spesielt like før og etter sommerferien, må i første rekke tilskrives mange skader og stor utskiftning i spillerstallen. Vi er meget fornøyd med det Bjarte har levert, og signaliserte tidlig at vi ønsket ham med videre, derfor er vi veldig glad for at han takket ja til flere Brodd-år, sier sportslig leder Eirik Tjørhom.

Bjarte Lunde Aarsheim har tidligere vært assistenttrener i Sandnes Ulf, og takket nei til å overta hovedansvaret i Tippeligaen. Tidligere har han trent Randaberg (klarte opprykk til 1.divisjon) og Hundvåg (klarte opprykk til 3.divisjon). Han sier det var lett å takke ja til nye år i Brodd.

- Jeg har på kort tid blitt glad i klubben og folkene rundt. Selv om slutten på sesongen ble dramatisk, mener jeg potensialet i denne gruppen er stort. Vi ønsker oss naturligvis noen forsterkninger, men utgangspunktet for å sikte på en sesong på øvre halvdel av tabellen i 2016, er bra, sier Lunde Aarsheim, som ønsker å ha med seg Christoffer Midbøe Lunde som assistent også i 2016.

 

Nytt av året er at Bjarte også skal være engasjert rundt Brodds gutter 16-lag i 2016.

- Det er etter eget ønske. Vi har hatt for få ekte Brodd-gutter på A-laget i år. Spillerne født 2000 og 2001 er veldig spennende, og jeg ønsker å bidra til å utvikle disse, slik at flere av dem om kort tid kan få sine A-lagsdebuter. Ingenting er kjekkere enn å se at Storhaug-gutter løper rundt i A-lagsdrakter på Midjord, sier Lunde Aarsheim.

Roy Vestly Larsen fortsetter som juniortrener og trener for Brodds A-lag kvinner.  Kabalen rundt de ulike ungdomslagene jobbes det med nå om dagen. Har du lyst å være med i Brodds trenerteam på ungdomssiden, ta kontakt med oss.