Viking II - Brodd 4-3. Begge lag trengte scoringer og poeng i hver sin ende av tabellen. Det ble syv scoringer, dessverre uten poengfangst for våre gutter i en jevnspilt og underholdende kamp.

Viking tok ledelsen på kampens første sjanse da Jostein Ekeland kom først på et innlegg fra Vikings høyreside, og doblet denne like før pause da Hermann Kleppa fikk skyte uforstyrret fra 16-meter. 2-0 til pause ga ikke et bra bilde av kampen for del, vi hadde hatt flere gode muligheter til å score.

Etter pause kom et helt annet Brodd-lag på banen. Vi dominerte banespillet, og kom oss til gode sjanser. Først reduserte Mark Tønnessen med sin første scoring for Brodd før også Preben Erland fikk nettsus i grønt. Dermed 2-2 og helt åpen kamp med 25 minutter igjen å spille.

Viking, som jakter opprykk, måtte framover i banen for å sikre seg tre poeng. Brodd virket heller ikke fornøyd med ett poeng, og sendte fram mye folk framover. Dermed ble det mye Hawaii-fotball på slutten. 

Viking-innbytter Stian Michaelsen fikk stå helt umarkert i vår 16-meter fem minutter før slutt etter en Viking-kontring, og satte ballen i vinkelen bak Håkon Ohren. Da var gode råd dyre. Heldigvis hadde vi flyttet Tarjei Fiskum framover i banen, og Brodds toppscorer utliknet like før slutt. 3-3!

Igjen var Brodd ivrige framover for å sikre tre poeng, og det utnyttet Stian Michaelsen på overtid. Han fikk gå rimelig upresset opp til vår 16-meter, og fikk sendt avgårde en markkryper som gikk i mål. Dermed 4-3 til vertene, som fortsatt er med i opprykkskampen.

For Brodd betyr tapet at vi bare har ett poeng ned til nedrykksplass hvor Vard Haugesund 2 befinner seg. Det blir drama framover.