Vikings andrelag kjemper om opprykk til 2.divisjon. Vårt A-lag kjemper febrilsk for å unngå nedrykk til 4.divisjon. Mye står på spill før mandagens bortekamp for vårt A-lag. Ta turen til Jåttåvågen og støtt våre menn. Avspark er kl 1730 (merk tiden!)

To strake seirer mot Vaulen (1-0 borte) og Åkra (3-0 hjemme) har gitt fornyet tro på fortsatt 3.divisjonsspill for Bjarte Lunde Aarsheims gutter. Med fem kamper igjen å spille, kan Brodd - med seier borte mot Viking 2 - få en luke på fire poeng til nedrykksplassen før de fire siste kampene.

Vi mangler kaptein Petter Midbøe Lunde til kampen. Han pådro seg sitt femte gule kort for året mot Åkra. I tillegg er hovedtrener Lunde Aarsheim på UEFA A-trenerkurs i Trondheim. Ellers er det en del sykdom i gruppen, men vi håper å få stablet på plass de fleste til denne viktige kampen.

Vi spilte 2-2 hjemme mot samme lag i vårsesongen. Da ledet vi 2-1 til Viking utliknet på et hjørnespark på overtid. Trolig møter vi et langt bedre Viking-lag denne gang. Så her må alle spillerne ha dagen, og kjempe for hverandre.

- Vi har sluppet inn veldig lite mål i det siste. Der ligger nøkkelen også borte mot Viking 2 mandag. Vi skal være gjerrige, men ta mulighetene framover, lover assistenttrener Christoffer Midbøe Lunde.

Tabellen finner du her:

Brodds tropp til kampen her: