Tre kamper. Tre seirer. Og ingen baklengs. Det er status for Brodd etter to cupkamper og serieåpningen. Bedre kan det ikke bli. Og i hovedrollen: Tarjei Skoftedalen Fiskum som har scoret i hver kamp.

Serieåpningen ble spilt søndag 12. april borte mot Vard Haugesund II. Etter en traurig førsteomgang med lite sjanser, overtok Brodd initiativet i 2. omgang. Tarjei Skoftedalen Fiskum som er omskolert til spiss i år, scoret to ganger, og med et pottetett forsvar, betød det seier og tre poeng i første seriekamp.

Også i cupen gikk vi videre. Først ble Madla slått 2-0 på bortebane etter mål av Fiskum og Lars Erik Dahl, mens Åkra ble slått 1-0 hjemme på Midjord etter scoring fra Tarjei Fiskum.

- En veldig bra åpning resultatmessig. Defensivt er vi stort sett solide, men jeg synes fortsatt vi har en del å jobbe med offensivt. Det blir et tett kampprogram framover, så det betyr nok at andre spillere som ikke har fått sjansen innledningsvis, vil få vist seg fram, sier trener Bjarte Lunde Aarsheim.

De tre neste kampene for Brodd er nå på hjemmebane. Først venter FK Haugesund II, deretter cupkamp mot Bryne på onsdag før uken avsluttes med kamp mot Vardeneset på Midjord på Brodds 102-årsdag 25.april. 

For en spennende uke det blir for oss grønne!