Emil Jesman Sunde (19) returnerer til Brodd etter én sesong hos Randaberg. Storhaug-gutten gleder seg til å ta fatt på utfordrerrollen igjen.

- Jeg dro til Randaberg for å fortsette utviklingen i en høyere divisjon enn Brodd spilte i, samtidig som at jeg hadde vært i Brodd hele livet, og trengte å bli pushet litt ekstra for å få spilletid. Det har vært et utrolig flott år i Randaberg hvor jeg har lært mye, men jeg gleder meg til å bidra for moderklubben igjen nå, sier Jesman Sunde.

19-åringen har spilt over 100 A-kamper for Brodd etter debuten som 14-åring, men er inneforstått med at han ikke kan loves spilletid, selv om han spilte fast på venstrekanten til Randaberg i fjorårets 3.divisjon.

- Det skal bli godt å få en utfordrerrolle igjen. Å måtte levere på trening over tid for å få spilletid. Jeg er veldig imponert over det Bjarte Lunde Aarsheim leverer som trener på feltet, og gleder meg til å spille for ham, sier Emil.

Jesman Sunde kan spille både kant, back - men også som indreløper og er en anvendelig spillertype.

- Emil har vist fram en fin fot, men får ingenting gratis fordi han er Brodd-gutt. Han må blant annet få opp energinivået og trøkket i spillet noen nivå, men vi har jo god tid til seriestart, sier Bjarte Lunde Aarsheim.

Brodd har i tillegg til Emil fått inn Petter Midbøe Lunde (25), Nikolai Opsanger (25), Morten Melkevig (23), Mikal Klungtvedt (20) og Sander Hauan (17) inn i årets A-stall.