Her er to av de nye, (t.v.) Mikal Klungtvedt og til høyre Petter Midbøe Lunde. I midten trener Bjarte Lunde AarsheimTo 25-åringer, en 23-åring, en 20-åring og en 17-åring - alle treningsvillige, defensive spillere - har valgt å styrke Brodd-forsvaret i vår kamp for å holde plassen i 3.divisjon 2015. Det er en solid presang for Brodd-fansen til jul.

De fem er:

Petter Midbøe Lunde (25) - hentes fra Vidar FK i 2. divisjon. Har tidligere også spilt for Sola. Er sønn av Svein Chr. Lunde med flere hundre A-kamper for Brodd. Er også bror av assistenttrener Christoffer Midbøe Lunde. Midtstopper/midtbanespiller.

Nikolai Opsanger (25) - hentes fra Hundvåg som rykket ned fra 3.divisjon. Nikolai ble tatt ut på Folkets lag i 2014 - og gjorde en god figur mot Viking. En energisk backtype som har spilt under Bjarte Lunde Aarsheim tidligere.

Morten Melkevig (23) - hentes også fra Hundvåg. Anvendelig forsvarsspiller som også har vært ønsket til Midjord tidligere. Har spilt for både Hinna og nå sist Hundvåg.

Mikal Klungtvedt (20) - hentes fra Ålgård som rykket ned fra 2.divisjon. Har tidligere spilt for Austrått hvor han var med å rykke opp til 3.divisjon - og var solid midtstopper og kaptein for juniorlaget til Sandnes Ulf.

Sander Hauan (17) - Unggutt fra Stavanger IF. Imponerte oss i treningskamp mot SIF før sesongstart tidligere i år. Anvendelig, treningsvillig spiller som både kan spille back og midtbane.