Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Bjarte Lunde Aarsheim (39) er ansatt som ny hovedtrener for Brodds A-lag i 3.divisjon. De tidligere Viking-spilleren overtar ansvaret allerede 1. desember - og lover tøffere tider for spillerne i IL Brodd.

- Tøffere, men forhåpentligvis også kjekkere. Vi skal bli bedre fysisk, taktisk og ferdighetsmessig. Det må til for å kunne henge med i en 3.divisjon som blir stadig mer profesjonalisert, sier Lunde Aarsheim som kommer fra jobben som assistenttrener for Sandnes Ulf i Tippeligaen. Etter at Asle Andersen fikk sparken i Sandnes, fikk Lunde Aarsheim tilbud om å overta som hovedtrener - blant annet etter et massivt ønske fra spillerne, men "Batty" valgte å takke nei til muligheten. Han ledet riktignok laget som hovedtrener i én kamp - borte mot Molde. (Se bildet)

Lokalt har Bjarte trent Randaberg og Hundvåg. I begge klubber ble det opprykk, henholdsvis til 1. og 3. divisjon.

Det er imidlertid ikke ambisjonen nå. Som det svakeste nyopprykkede laget fra 4.divisjon, har de fleste spådd Brodd på nedrykksplass igjen i en svært tøff sportslig avdeling.

Bjarte Lunde Aarsheim overtar som trener 1.desember, og leder sin første trening 4.desember. Det vil bli åpne treninger i desember, før en tropp tas ut i januar måned. Interesserte spillere kan kontakte Øyvind Jacobsen på 918 04 332 for informasjon om tider og lignende.

I tillegg er det klart at Christoffer Midbøe Lunde blir assistenttrener/keepertrener. Christoffer spilte for Viking i 2013, og har tidligere vært i Vidar og Sola - og er sønn av Svein Chr. Lunde som har spilt noen hundre kamper for Brodd. Han bor nå på Storhaug, og gleder seg til å assistere Bjarte og heve keeperutdanningen i Brodds ungdomsavdeling. Ringreven Trond Kindervåg blir også er med i apparatet. Tidenes team på Midjord!

 

Fakta om Bjarte Lunde Aarsheim:
Født: 14.01.1975
Klubber som spiller: Hundvåg, Viking, Start, Randaberg
Landskamper: 3 A-landslagskamper og en rekke aldersbestemte
Trenerjobber: Randaberg, Hundvåg, Sandnes Ulf