Ett poeng. Altså én uavgjort på de to siste seriekampene. Det er alt Brodds A-lag trenger for å sikre opprykk og comeback i lokalfotballens indrefilet, 3. divisjon. Første sjanse er fredag 17. oktober klokken 1900.

Med to seriekamper igjen å spille for alle lag leder Brodd tabellen seks poeng foran Hinna, som er eneste utfordrer som nå kan snyte oss for opprykket. Vinner Hinna sine to siste kamper, kan de passere Brodd på målforskjell, noe som gjør at våre gutter trenger minst ETT poeng i fredagens kamp for å feire opprykket.

Motstander Vidar 2 er ett av to lag som har klart å slå Brodd i år. På Lassa tapte vi fullt fortjent 2-0 etter det som må ha vært årsverste av våre gutter. Denne gang er vi langt mer forberedt, og klare for oppgaven. Altså ett poeng vil gi jubelscener og spretting av champagne. Endelig.

Vi skal ikke oppsummere sesongen ennå, men vi ligger i god rute til å klare vår hovedmålsetting foran året: Å gjøre oppholdet i divisjon 4 kortest mulig. Noen kamper har vært under pari, andre like over, mens vi også har vært svært solide igjen i andre kamper. 

At vi også klarte å kvalifisere oss for 1. runde i NM for fjerde gang på fem forsøk er også imponerende.

Men nå nullstiller vi - og gleder oss til fredag. Da skal vi også hedre to spillere som har passert 100 kamper for klubben. Kom og støtt guttene - og bli med på festen!