Brodd - Staal II 4-0. Våre gutter dominerte kampen mot Jørpelands nest-beste fra start til mål - og vant en overbevisende seier. Med hjelp fra venner på Randaberg ble ledelsen ned til tabelltoer Hinna samtidig økt til hele åtte poeng.

Med sterke navn som Abbe Eriksson, Adi Dukic, Henning V. Petersen, Kristian Gaard, Andreas Kron og Robin Guttormsen på benken fra start, selv om Tarjei Skoftedalen Fiskum og Kim Rune Ovesen var utilgjengelige, sier det seg selv at vi stilte et bra lag fra start mot det som virket å være et redusert Staal-mannskap.

Vi tok også kommando fra start, og da kaptein Thomas Våland sendte oss i ledelsen etter 12 minutter hadde vi allerede misbrukt tre store sjanser, en av dem ved Jørgen Bakke, som nok burde overlistet Staal-keeperen mutters alene mot ham etter fint angrepsspill.

Brodd hadde ballen mest, ja klart mest. Esben Ertzeid økte til 2-0 etter ett av sine mange gode initiativ på venstrekanten, mens nykommer Lars Erik Dahl presenterte seg for Midjord-publikum med en lekkerbisken av en scoring like før pause. 

Dermed var all spenning borte da lagene gikk til pause. Og med seks bytter i andreomgangen, ble den naturligvis noe rotete. Vi fikk pyntet på stillingen da Adi Dukic forserte og lekkert plasserte ballen i lengste hjørnet helt mot slutten. Forhåpentligvis var det starten på en god Dukic-høst for kantspilleren som har vært mye hjemme i Agder denne sommeren.

Uansett - 4-0 og en solid seier mot et lag vi på forhånd var store favoritter mot. Det var også Hinna i sin kamp mot Randaberg II, men rødtrøyene tapte overraskende 2-3 hjemme, og dermed er vi altså åtte poeng foran med syv kamper igjen å spille.

- Ikke snakk om opprykk. Vi skal vinne alle de resterende kampene. Da er vi oppe. Det er en god jobb som må gjøres før den tid, sa trener Esben Ertzeid etter kampen, selv om også han kan lese den svært hyggelige tabellen.

Vil du også lese den? Se her!

Kampfakta og børs fra kampen finner du her!

Og til slutt noen videoglimt fra kampen her!