Forus og Gausel - Brodd 1-2. Etter seks serierunder har A-laget 16 av 18 mulige poeng, og topper 4.divisjon. Faktisk er det bare for tippeligamotstand laget har måttet tåle tap for i 2014. 

Det er likevel ikke slik at Brodd-laget har feid over motstanderne innledningsvis. Spesielt på bortebane har det blitt tøffe og jevne tak. 1-1 borte mot Lura, 1-2 seier borte på Jørpeland - og en repetisjon av samme resultat mot FGI har gitt bra med poeng, men samtidig veldig mye nerve og spenning.

Oppgjøret mot FGI 15. mai så ut til å gå vår vei da vi ledet 2-0 like før pause, men en svikt i eget forsvar sørget for ny spenning i kampen, og den spenningen sto seg helt ut da ingen av lagene maktet å få scoring.

Andreas Peter Kron var sentral i kampen med sine to målgivende, mens Esben Ertzeid og Petter Olsen Haukali fikset scoringene. Best synes vi imidlertid Tarjei Fiskum var. Midtstopperens samarbeid med Trond Kindervåg har vært strålende hele våren.

Nå venter kamper mot Siddis, Mastra, Midtbygden, Vidar 2 og Havørn før vi tar sommerferie. Med tanke på at både Hinna, Lura og Midtbygden plukker jevnt med poeng, må nok samtlige av de fem kampene vinnes for å ta ferie på tabelltopp.