Staal Jørpeland II - Brodd 1-2. En scoring langt på overtid av Trond Kindervåg (37) sendte Brodd tilbake øverst på tabellen etter fire serierunder etter en tøff og vanskelig kamp mot et bra lag Staal-lag.

Hjemmelaget stilte med flere gode 3.divisjonsspillere fra start, slik at vi var forberedt på et tøft oppgjør. Kampen var tett og intens fra første sekund, og ingen av lagene klarte å skape særlig med sjanser. Faktisk var det på kampens første målsjanse at vertene tok ledelsen. Brodd satte i gang et angrep, ble brutt - og en Staal-spiss fikk komme helt alene mot Brodd-keeeper Schneke - og satte ballen i mål.

Brodd fikk også sine sjanser, spesielt på dødballer, men maktet ikke å få ballen over målstreken, tross store, fete tilbud. Enkelte ganger var det rene flipperspillet foran hjemmelagets mål.

I pausen byttet Staal inn flere unge, energiske spillere, mens Brodd satte innpå Muhammed Akar sentralt. Det skapte et helt annet kampbilde. Brodd dominerte totalt i 2. omgangen, men fikk ikke betalt for et stort, spillemessig overtak før kaptein Thomas Våland utliknet med en frekkis. Tarjei Fiskum var flyttet fram som spiss, og fikk et frispark fra 20 meters hold. Mens Staal var opptatt av å stille mur, satte Våland ballen i mål til overraskelse for både lagkamerater og motstandere. Herlig frekt, og veldig viktig for oss.

Da var det fortsatt 20 minutter igjen å spille, men Brodd fikk ikke scoringen de trengte, selv om det var reneste power play i Staals 16-meter. Ikke før langt på overtid.

Igjen var det en dødball. Og denne gang tok superveteran Trond Kindervåg ansvar. På bakerste stolpe låret han inn vinnermålet på ren og skjer vilje - til enorm jubel for Brodd-guttene, som dermed inntar tabelltopp med ti av 12 mulige poeng etter fire kamper.

 

 

Deilig.